Zupa Jarzynowa Butternut
Zupa jarzynowa Butternut może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 233 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, czosnek, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Z Dyni, Kiełbasy I Warzyw, Zimowa zupa jarzynowa z dyni i kalafiorem, oraz Pieczone ciasto z warzywami korzeniowymi (z dynią maślaną) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w marchewki i dyni; gotować i mieszać, aż squash zaczyna brązowy, o 15 protokół.
Wlać bulion. Wymieszać czerwone ziemniaki, tymianek, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 45 protokół. Wymieszać z jarmużu i fasoli Północnej wielki, i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż jest miękka, o 10 protokół.
Wlać około 3 szklanki zupy do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach). Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Przecieraną porcję zupy przełożyć do garnka, pozostawiając pozostałą zupę grubą. Alternatywnie, można użyć blendera i częściowo puree zupę prawo w garnku.