Zupa jarzynowa Butternut może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 233 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, czosnek, ziemniaki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Z Dyni, Kiełbasy I Warzyw, Zimowa zupa jarzynowa z dyni i kalafiorem, oraz Pieczone ciasto z warzywami korzeniowymi (z dynią maślaną) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w marchewki i dyni; gotować i mieszać, aż squash zaczyna brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wlać bulion. Wymieszać czerwone ziemniaki, tymianek, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 45 protokół. Wymieszać z jarmużu i fasoli Północnej wielki, i gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż jest miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czosnku W Proszku
Czerwony Ziemniak
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Jarmuż
(albo Zwykłe)
3
Wlać około 3 szklanki zupy do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach). Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Przecieraną porcję zupy przełożyć do garnka, pozostawiając pozostałą zupę grubą. Alternatywnie, można użyć blendera i częściowo puree zupę prawo w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Kremowej Zupy Z Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania