Zupa Jarzynowa 1968 (Indiana)

Zupa Jarzynowa 1968 (Indiana)
Zupa jarzynowa 1968 (Indiana) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jęczmień pot, groch, pasternak, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klopsiki z twarogu z 1968 roku, Indiana Swiss Steak, oraz Indiana Pawpaw Bread.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn