Zupa Jarmużowo-Ziemniaczana Z Boczkiem

Zupa Jarmużowo-Ziemniaczana Z Boczkiem
Zupa Jarmużowo-Ziemniaczana z Boczkiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 400 kalorii . Za 2,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka migdałów, koszernej soli i pieprzu, rozmarynu i/lub tymianku oraz garść innych składników wystarczą, aby ten przepis był tak pyszny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 87% . Ten wynik jest super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Cheesy Becon & Kale Potato Skins , Zupa ziemniaczano-kukurydziana z jarmużem i boczkiem oraz Jajecznica ze słodkich ziemniaków, jarmużu i boczku .

Instrukcje

1
Ugotuj boczek w dużym holenderskim piekarniku lub garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W KostkęZłote Ziemniaki Yukon (około 3), Obrane I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjmować łyżką cedzakową i odsączać na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Dodaj ziemniaki i por do garnka i gotuj, mieszając, aż por lekko zmięknie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać czosnek, zioła, 1/4 łyżeczki soli i kilka mielonego pieprzu. Gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa lekko się zarumienią, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj bulion z kurczaka i 4 szklanki wody i zagotuj na wolnym ogniu; przykryć i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj około trzech czwartych jarmużu; kontynuuj gotowanie pod przykryciem, aż zwiędnie, około 5 minut. Wymieszaj sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
JarmużJarmuż
7
W międzyczasie rozgrzej brojler. Wrzuć pozostały jarmuż z oliwą z oliwek na blachę do pieczenia; doprawić solą i pieprzem. Smaż, aż będzie chrupiący, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Śmietanę rozrzedzić odrobiną wody. Pracując w 3 do 4 partiach, zmiksuj zupę w blenderze, aż będzie gładka; w razie potrzeby ponownie podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Podawać z kwaśną śmietaną, chipsami z jarmużu, boczkiem i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z JarmużuChipsy Z Jarmużu
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
10
Zdjęcie: Charles Masters
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn