Zupa Hamburger

Zupa Hamburger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy Hamburgerowej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać można pomidory, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, brązowy mięso z cebulą, seler i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjmij garnek z ognia i odcedź jak najwięcej tłuszczu. (Odrzuć tłuszcz po wystygnięciu.) Odstawić garnek do ognia i dodać resztę składników. Wymieszać, aby połączyć, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, następnie przykryć garnek i gotować zupę na wolnym ogniu przez 15-20 minut, aż ziemniaki będą miękkie, ale nie zbyt papkowate. Zupa powinna być nieco gęsta, ale jeśli chcesz, aby była bardziej "soupy," dodać 1 do 2 szklanki więcej bulionu lub gorącej wody i ciepła przez. Smak i dostosować przyprawy, dodając więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4 Marynowane Plasterki Papryczki Jalapeno, Posiekane4 Marynowane Plasterki Papryczki Jalapeno, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Podawać z chrupiącym chlebem!
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn