Zupa Grzybowo-Kminkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy Grzybowo-Kminkowej. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sól koszerna i pieprz, creme fraeche, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Kminkowa Z Czerwonej Soczewicy, Zupa marchewkowo-Kminkowa, oraz Zupa wołowo-warzywna z kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać kminek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać grzyby i gotować, mieszając, aż zaczną więdnąć, o 5 protokół.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Dodaj marchew i bulion, przykryj i przynieś na wolnym ogniu. Odkryć i gotować, aż marchewki będą miękkie, 10 do 12 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie, połączyć cebulę, ocet i szczyptę soli w misce i niech marynować podczas zupy na wolnym ogniu. Toast za chleb.
Zupę podzielić na miseczki i polać śmietaną i marynowaną cebulą.
Zdjęcia Antonis Achilleos