Zupa Grzybowa Kokosowo-Tamari
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa z grzybów kokosowo - Tamari może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, tamari, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Tamari I Czosnek Marynowane Udka Z Kurczaka Z Ryżem Kokosowym, Łatwa zupa dyniowa z Tamari Pepitas, oraz Zupa z pieczarek i mleka kokosowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
We wrzącej wodzie rozpuścić warzywne kostki bulionowe, następnie wymieszać pokrojone w plasterki grzyby; odstawić na 20 minut.
Umieścić wodorosty w małej misce i przykryć ciepłą wodą; odstawić.
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w czosnku i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Odcedzić grzyby z bulionu warzywnego i wycisnąć do sucha; zarezerwować bulion. Wymieszać grzyby do garnka; gotować i mieszać, aż grzyby rumiane i są miękkie, o 15 protokół.
Wlać mleko kokosowe i zarezerwowany bulion warzywny.
Odcedzić wakame i wycisnąć nadmiar wody.
Dodaj wakame do garnka wraz z kolendry, sok z limonki, i tamari. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aby smaki mieszają się, o 20 protokół.