Zupa grzybowa Chef John ' s Creamy

Zupa grzybowa Chef John ' s Creamy
Chef John ' s Creamy Mushroom Soup może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 503 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mąkę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna szefa kuchni Johna, oraz Sałatka szefa kuchni Johna Waldorfa.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu; grzyby gotować na maśle z 1 szczyptą soli, aż grzyby wydzielają soki; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Kontynuuj gotowanie, często mieszając, aż soki odparują, a grzyby są złotobrązowe, około 15 minut. Odstawić kilka atrakcyjnych plastrów grzybów do dekoracji później, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Cebulę wymieszać z grzybami i gotować, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać mąkę z mieszanką grzybową i gotować, często mieszając, przez 2 minuty, aby usunąć surowy smak mąki. Gałązki tymianku zawiąż w mały pęczek z kuchennym sznurkiem i dodaj do mieszanki grzybowej; dodaj ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Do mieszanki grzybowej wlać bulion z kurczaka i wodę. Doprowadzić do duszenia i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Usuń wiązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Przełożyć zupę do blendera w małych partiach i puree na dużej prędkości, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Odstawić zupę do garnka i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i czarnym pieprzem i podawać w miseczkach, przyozdobionych plastrami pieczarek i kilkoma liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn