Zupa Grochowo-Bazyliowa

Zupa Pean i bazylia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Zupa szpinakowa bez śmietany kremowa Bazyliowa {czyli zupa Lifechanging} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek, masło, cebulę, czosnek, sól i pieprz. Gotować, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać groszek i bazylii, i ciepła, aż groszek rozmrożone.
Umieścić mieszaninę grochu w blenderze.
Dodaj 1 szklankę bulionu z kurczaka i pulsuj do puree, dodając więcej bulionu, jeśli to konieczne, do puree. Powrót puree mieszaniny do garnka. Wymieszać z pozostałym bulionem z kurczaka i śmietaną. Odstawić patelnię na średnie ciepło i gotować do gorąca, ale nie wrzenia.
Aby służyć, umieścić zupę w miseczkach. Na wierzchu każdej zupy ułożyć cienki plasterek świeżego sera mozzarella i posypać pokrojoną w kostkę pieczoną czerwoną papryką.