Zupa Grochowa Split

Zupa Grochowa Split
Zupa grochowa Split jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 2255 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz ziemniaki, seler, kość szynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 100%. Podobne przepisy to Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowo-Szynkowa, oraz Zupa Grochowa Split Mix.

Instrukcje

1
W dużym garnku, przykryć groch zimną wodą 2 quarts i moczyć przez noc. Jeśli potrzebujesz szybszej metody, gotuj groszek delikatnie przez 2 minuty, a następnie mocz przez l godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Po namoczeniu grochu dodajemy kość szynkową, cebulę, sól, pieprz i majeranek. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
MajeranekMajeranek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Usunąć kość; odciąć mięso, pokroić w kostkę i włożyć mięso do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Dodaj seler, marchew i ziemniaki. Gotować powoli, odkryte przez 30 do 40 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn