Gorąca i kwaśna zupa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 106 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Jeśli masz krewetki, olej canolan, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj czosnek i imbir; smażyć 30 sekund lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion, następne 5 składników i pastę chili, w razie potrzeby, i doprowadzić do wrzenia.