Gorąca i kwaśna zupa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 106 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Jeśli masz krewetki, olej canolan, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj czosnek i imbir; smażyć 30 sekund lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3
Dodać grzyby; smażyć 1 minutę. Wymieszać bulion, następne 5 składników i pastę chili, w razie potrzeby, i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
4
Mieszać w krewetki i groszek śnieżny, i gotować 2 do 3 minut lub aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut lub aż lekko zgęstnieje.