Zupa Golden Squash
Zupa Golden Squash może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli porcini, dyni, creme fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Golden Squash, Herbed Golden Squash Soup, oraz Szybka Zupa Golden Squash.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 stopni F. obrać i pokroić dyni na 1 do 2-calowe kliny.
Umieścić w dużej misce i doprawić syropem klonowym i Chińskim 5-przyprawowym proszkiem. Grill squash aż pojawią się znaki grill, o 4 minut na stronie. Odstawić do ostygnięcia. W międzyczasie zmiażdżyć nasiona kolendry w moździerzu i tłucz.
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu i dodać cebulę. Gotować do miękkości.
Dodać kolendrę i płatki czerwonej papryki i gotować, aż cebula są ledwo karmelizowane, o 10 protokół.
Dodaj grillowany squash i rosół z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aby pomóc w rozwoju smaków. Zdejmij zupę z ognia i zmiksuj w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Jeśli zupa robi się zbyt gęsta, dodaj więcej bulionu z kurczaka, aby ją przerzedzić. Szyfonada połowa liści szałwii, pozostawiając drugą połowę w całości. Wszystkie liście szałwii smażyć na patelni z gorącą oliwą, aż liście będą chrupiące i jeszcze zielone. Zupę przełożyć do filiżanek, wymieszać z 1 łyżeczką creme fraiche i udekorować smażoną szałwią i solą borowikową.