Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo

Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo
Zupa fasolowa z łososiem i Garbanzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,21 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, fasola garbanzo, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Zupa fasolowa Garbanzo z szynką, Sałatka Z Fasoli Garbanzo, oraz Garbanzo Bean Medley dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym garnku na średnim ogniu, aż tłuszcz się roztopi i boczek zacznie chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wylej nadmiar tłuszczu, a następnie wymieszaj cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula zmieni kolor na złoty-brązowy, 5 do 8 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać kostki łososia i gotować delikatnie, aż staną się nieprzezroczyste ze wszystkich stron, ale nie są jeszcze gotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Zwiększyć ciepło do wysokiej i wlać bulion z kurczaka. Gdy zupa zacznie się gotować, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj przez 10 minut. Szpinak i fasolkę garbanzo wymieszać, schłodzić na wolnym ogniu, doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn