Zupa Fasolowa Z Polędwicami

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa fasolowa z końcówkami polędwicy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, czosnku, fasoli granatowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Moja Ulubiona Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, brązowy polędwica, seler, cebula, i czosnek w oliwie z oliwek, aż cebula są przezroczyste.
Dodaj wino, liść laurowy, pomidory, pastę pomidorową, kminek, płatki czerwonej papryki, cukier, ziemniaki i sos paprykowy. Doprowadzić mieszaninę do szybkiego wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Nadal gotować przez 30 minut, lub aż mięso będzie miękkie. Od czasu do czasu mieszaj, aby mięso nie przylepiło się do patelni.
Wymieszać z granatową fasolą i podgrzać.
Podawać na gorąco, przyprawione natką pietruszki i kolendrą.