Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z fasoli warzywnej. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 47 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 118 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś seler, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, Zupa Fasolowa Warzywna, oraz Zupa Fasolowa Warzywna.
Instrukcje
1
W dużym rondlu pokrytym sprayem do gotowania podsmaż cebulę, marchewkę i seler na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 8 minut. Dodaj wodę, bulion, pomidory, fasolę, jęczmień, czosnek w proszku i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Czosnek W Proszku
Warzywa
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Pomidor
Marchew
Jęczmień
Seler
Pieprz
Fasola
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj szpinak; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do miękkości warzyw.