Zupa Fasolowa W Stylu Toskańskim

Zupa Fasolowa W Stylu Toskańskim
Zupa fasolowa w stylu toskańskim to bezmleczne zupa. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz szpinak, fasola, makaron seashell, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ossobuco z fasolą w stylu toskańskim i Ragoutem z kopru włoskiego, Zupa Ziemniaczana Po Toskańsku, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć olej, cebula i czosnek i saute przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj czerwoną paprykę i saute 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
3
Dodać bulion, pomidory i fasolę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
BulionBulion
4
Dodaj tymianek, szpinak i makaron. Dusić jeszcze 5 minut i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
TymianekTymianek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn