Przepis zupa fasolowa może być wykonana w około 45 minut. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 588 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, jarmuż, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Granatowa, Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Moja Ulubiona Zupa Fasolowa.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Fasolę odsączyć; spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Powrót fasoli na patelnię; przykryć 6 filiżanek ciepłej wody. Cebulę ogłowia z goździkami; umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj seler, tymianek, gałązki pietruszki, szynki i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Usunąć mięso z kości; drobno posiekać, aby uzyskać 1/3 szklanki mięsa. Odrzuć kości, skórę i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodaj mięso, jarmuż, ziemniaki, posiekaną cebulę, marchewkę, sól i pieprz na patelnię; dobrze wymieszać. Przykryć i dusić 30 minut lub aż fasola i warzywa będą miękkie. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Jarmuż
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala