Zupa Fasolowa Bezglutenowa

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Bezglutenowe Befsztyk zupa fasolowa może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 177 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marchwi, oleju roślinnego, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowa zupa z fasoli, ziemniaków i kiełbasy, Zupa Fasolowa Beefy, oraz Zupa Dyniowa Z Czarnej Fasoli Quinoa {Bezglutenowa, Wegańska} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wołowinę i cebulę gotować na oleju około 15 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa.
Wymieszać z bulionem, winem, tymiankiem, pieprzem i liściem laurowym.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie prawie miękka.
Wymieszaj fasolę, marchew i seler. Przykryć i dusić około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Posypać natką pietruszki i boczkiem.