Zupa fasolowa bazyliowa z szynką
Zupa fasolowa bazyliowa z szynką to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 11 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka mielonego pieprzu, pomidorów z puszki, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zupa Fasolowo-Bazyliowa, oraz Schłodzona zupa fasolowa z Bazyliowo-kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego.
Połączyć 1 puszka bulionu, 1 puszka fasoli i czosnek w robocie kuchennym lub blenderze; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do holenderskiego piekarnika; dodać pozostały bulion, Pozostałe fasole, pomidor i następne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 8 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i dusić 7 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; posypać równomiernie serem.
Dekoruj gałązkami bazylii, w razie potrzeby.