Zupa Escarole
Zupa Escarole może być tylko zupa szukasz. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 7. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz liść laurowy, liście tymianku, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Escarole, Zupa Escarole i klopsiki, oraz Escarole i zupa fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 7 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Dodaj escarole; saut 2 minut lub tylko do escarole więdnie.
Dodaj wino; gotuj 1 minutę.
Dodać bulion i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ryż będzie miękki. Przed podaniem należy wyrzucić liść laurowy.