Zupa Dyniowo-Żołędziowa
Zupa dyniowo-Żołędziowa jest bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 45 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miód, mielony imbir, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa dyniowa, Żołędziowa i pomidorowa, Kremowa zupa dyniowo-Żołędziowa, oraz Zupa Z Dyni Żołędziowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię i dynię przeciąć na pół wzdłuż, przecinając łodygi i dolne końce. Zarezerwuj nasiona do innego użytku.
Połówki dyni i squasha, ściąć boki w górę, na płytkiej patelni wyłożonej folią aluminiową.
Mikrofalówka 2 Łyżki. masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 25 sekund lub do stopienia; wymieszać w 1 łyżka. miód i 1/4 łyżeczki. sól.
Szczotka Wyciąć Boki dyni i squasha z mieszaniną masła.
Piec dynię i squash w 400 przez 45 minut lub do miękkości.
Ostudzić całkowicie (około 15 minut). Zgarnij miąższ, odrzucając muszle.
Roztopić pozostałe 2 łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj tymianek; smażyć 1 minutę lub aż pachnące.
Wymieszać z bulionem i miąższem z dyni i dyni. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Proces zupy, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Powrót zupy do holenderskiego pieca. Wymieszać w pół i pół, nast. 4 składniki, a pozostał 1 łyżka. miód i 1/4 łyżeczki. sól. Gotować, na małym ogniu, często mieszając, 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Kuchnia Express pieczona dynia-żołądź Squash zupa: substytut 1 (15-oz.) puszka Dynia do świeżej dyni pie i 2 (12-oz.) paczki mrożone gotowane puree z dyni, rozmrożone, na świeże dynie z żołędzi. Zmniejszyć masło do 2 łyżek. Pomiń kroki 1, 2 i przejdź do kroków 4-6, gotując 6 minut w kroku 5 i mieszając w 2 łyżkach. miód i 1/2 łyżeczki. sól z pół na pół w Kroku czas: 30 min.; Łączny czas:55 min.
Uwaga: testowaliśmy z Publix gotowane Squash. Pamiętaj, aby użyć niesłodzonego puree do squasha, aby uzyskać najlepsze wyniki.