Zupa Dyniowo-Porowa

Zupa Dyniowo-Porowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Zupa dyniowo-porowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Farsz Dyniowo-Porowy, Dynia, Por i grzyby Pitzas, oraz Farsz Z Pora Dyniowego Z Kiełbasą Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pory, seler, i czosnek i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
3
Dodaj kostki dyni i puree z puszki, a następnie bulion. Dusić, aż dynia będzie miękka, o 25 protokół. Wymieszać 1 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Pracując partiami, wlewamy zupę do blendera i puree, aż będzie gładka. Podzielić na poszczególne miski i top z rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
DyniaDynia
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn