Zupa dyniowa z szałwią i szynką

Zupa dyniowa z szałwią i szynką
Zupa dyniowa z szałwią i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, tart jabłko, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Zupa z pieczonej dyni i dyni z szałwią, oraz Pieczona zupa z dyni, Pancettan i szałwii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, marchew, seler, i jabłko i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszać w puree z dyni, wino, szałwia, i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać wodę, bulion, sól i pieprz i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
5
Dodać szynkę i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż warzywa będą miękkie, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Niech chłodne sauvignon blanc lub FUM Blanc z Kalifornii wprowadzą do gry własne połączenie smaków owocowych i ziołowych z jabłkiem i szałwią z zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn