Zupa Dyniowa Z Kompot Żurawinowy I Pieczone Kasztany

Zupa Dyniowa Z Kompot Żurawinowy I Pieczone Kasztany
Zupa dyniowa z kompot żurawinowy i pieczone kasztany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta zupa ma 359 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 3 minuty. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Profiterole Przyprawione Dynią Z Ciepłym Kompot Żurawinowym, Przegrzebki z kompot cep & kasztany, oraz Kozi Ser, Pieczony Czosnek, Kompot Żurawinowy Przystawka dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 3 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn