Zupa z dyni może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,11 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka mielonego kminku, cebuli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę; saute 3 protokół. Wymieszać z mąką, curry w proszku, kminek, gałka muszkatołowa, i czosnek; saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Czosnek
Gałka Muszkatołowa
Kminek
Mąka Uniwersalna
Cebula
3
Dodaj słodkie ziemniaki, sól, bulion i dynię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, częściowo pokryte, 20 minut lub do ziemniaków jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Dynia
Ziemniak
Bulion
Sól
4
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
5
Umieścić połowę mieszanki dyni w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Do dużej miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną dyni. Powrót zupy na patelnię; wymieszać z mlekiem. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając (nie gotować).