Zupa Dyniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z dyni. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 377 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, dodatkową śmietanę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Zupa dyniowa z pesto miętowym z pesto dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Dynie ułożyć na blasze z ciastkami i upiec na lekko wysuszone i miękkie. Pozostawić do ostygnięcia, następnie pokroić na pół i ostrożnie zebrać nasiona i miąższ. Miarka pyszne mięso do miski. Zestaw aside.In Garnek, podgrzać miąższ dyni z bulionem i syropem klonowym, aż się ugotuje. Rozgnieść duże kawałki, przenieść mieszaninę do blendera lub robota kuchennego (lub użyć blendera zanurzeniowego) i puree, aż aksamitnie gładkie.
Dodaj śmietanę i gałkę muszkatołową, a następnie ponownie zmiksuj. Podgrzej, jeśli chcesz, lub po prostu podawaj w wydrążonej dyni o dowolnej wielkości.