Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki

Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki
Zupa z czerwonej papryki Dymnej może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz collard pistou, masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Smażona Zupa Z Bakłażana Z Kremem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Saute 12 do 15 minut lub aż cebula jest złoty. Wymieszać czosnek i 4 kolejne składniki. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać bulion i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
4
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Podawać z Collard Green Pistou.
6
Uwaga: Jeśli nie masz ręcznego blendera, po kroku 2 pozostaw mieszaninę do ostygnięcia; mieszankę przetwarzaj partiami w zwykłym blenderze, aż będzie gładka. Zwrócić mieszaninę do holenderskiego pieca i postępować zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn