Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki

Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki
Zupa z czerwonej papryki Dymnej może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz collard pistou, masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Smażona Zupa Z Bakłażana Z Kremem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Saute 12 do 15 minut lub aż cebula jest złoty. Wymieszać czosnek i 4 kolejne składniki. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać bulion i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Podawać z Collard Green Pistou.
6
Uwaga: Jeśli nie masz ręcznego blendera, po kroku 2 pozostaw mieszaninę do ostygnięcia; mieszankę przetwarzaj partiami w zwykłym blenderze, aż będzie gładka. Zwrócić mieszaninę do holenderskiego pieca i postępować zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn