Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki

Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki
Zupa z czerwonej papryki Dymnej może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz collard pistou, masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Dymna Z Czerwonej Papryki, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Smażona Zupa Z Bakłażana Z Kremem Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i kolejne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Saute 12 do 15 minut lub aż cebula jest złoty. Wymieszać czosnek i 4 kolejne składniki. Gotować, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać bulion i liście laurowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Zupę przerabiamy za pomocą ręcznego blendera, aż będzie gładka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż do dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
5
Podawać z Collard Green Pistou.
6
Uwaga: Jeśli nie masz ręcznego blendera, po kroku 2 pozostaw mieszaninę do ostygnięcia; mieszankę przetwarzaj partiami w zwykłym blenderze, aż będzie gładka. Zwrócić mieszaninę do holenderskiego pieca i postępować zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn