Zupa do pizzy II
Need a danie główne bezglutenowe? Zupa Pizza II może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 20g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos do pizzy, olej roślinny, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa Do Pizzy, Zupa Do Pizzy, oraz Zupa Do Pizzy I dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Podsmażyć grzyby i cebulę na oleju przez 2 do 3 minut, lub do miękkości.
Wymieszać w wodzie, sosie do pizzy, pepperoni, pomidorach, kiełbasie i włoskiej przyprawie. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przed podaniem wymieszać z parmezanem.
Dekoruj serem mozzarella.