Zupa czosnkowo-cebulowa z grzankami Gruyère wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, główka czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, oraz Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować zupę, Rozgrzej piekarnik do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Odciąć górną trzecią część głowy i wyrzucić (A).
4
Skropić 1 łyżeczkę oleju na pokrojonej stronie czosnku (B); zawinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Piec w 375 przez 50 minut, pokroić bok do góry lub do miękkości i pokroić bok jest lekko złoty; ostudzić 10 minut. Oddzielić goździki i wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku (C). Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Połącz 2 łyżeczki oleju, żółtą cebulę i kolejne 4 składniki( przez pieprz); Wrzuć delikatnie. Ułóż na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cebula żółta
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić. Grubo posiekać cebulę i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
11
Dodać cebulę, szalotki, i czosnek; gotować 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
12
Dodać bulion wołowy i ryż; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
13
Dodać bulion z kurczaka i gotować 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
14
Umieścić jedną czwartą mieszaniny bulionu w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
16
Umieść czystą naczynie nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć wycieków). Proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
17
Wlać puree mieszaniny bulionu do dużej miski. Powtórz procedurę partiami z pozostałą mieszaniną bulionu. Wymieszać w pół na pół.