Zupa Czosnkowa Babka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Plantain zupa czosnkowa spróbować. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka soli, kremu knudsen, plantany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chipsy Z Czosnkiem I Przyprawami, Jak Spiralizować babkę i babkę " ryż " i fasolę, oraz Zupa z babki (Sopa de Platanos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj plantany; przykryj. Gotować 15 min.
Spuścić plantany, zastrzegając 1-1 / 4 qt. (5 szklanek) wody do gotowania.
Plantany pokroić na 2-calowe kawałki; umieścić w robocie kuchennym lub pojemniku blendera.
Dodać czosnek i zarezerwowaną wodę do gotowania; przykryć. Proces do gładkiej.
Powrót babki mieszanki do rondla.
Dodać mleko i sól; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając, aby zapobiec spalaniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać ser i śmietanę; gotować do całkowitego rozpuszczenia sera i dobrze wymieszać mieszaninę, często mieszając.