Zupa Curry z cukinii Mary Hunt (bez jajek, bezglutenowe, bez orzechów)

Zupa Curry z cukinii Mary Hunt (bez jaj, bezglutenowa, bez orzechów) jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłka, marchewkę, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Wszystko-darmowe ciasteczka (bezmleczne, bezglutenowe, bez jaj, bez orzechów i bez cukru) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić bezmleczną margarynę na małym ogniu. Podsmażamy cebulę, czosnek i marchewkę powoli, aż cebula zacznie żółknąć.
Dodaj cukinię, pokrojone w kostkę jabłka,bulion z kurczaka i curry. Gotować przez 2 minuty.Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Gorącą zupę przecier, przekładając do blendera w małych partiach. Powrót do rondla i dodać sól i pieprz do smaku.