Zupa Cukiniowo-Ziemniaczana
Zupa z cukinii-ziemniaków może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 45 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pół na pół, pora, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczano-Cukiniowa, Zupa Z Cukinii / Ziemniaków, oraz Pikantna zupa z cukinii, papryki i ziemniaków.
Instrukcje
Usuń korzeń, twarde zewnętrzne liście i wierzchołki z poru, pozostawiając 2 cale ciemnych liści. Cienko pokroić por, dobrze spłukać i osuszyć.
Boczek gotować w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do chrupkości; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 2 łyżki. kapie w holenderskim piecu. Pokruszony bekon.
Podsmażyć por, seler, i czosnek w gorących kapiących 3 do 4 minut lub do miękkości.
Dodaj bulion z kurczaka, cukinię i ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu od 20 do 25 minut. Wymieszać w pół na pół, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Przetwarzaj mieszaninę ziemniaków, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Posypać pokruszonym boczkiem i podawać natychmiast, lub w razie potrzeby przykryć i schłodzić 4 do 6 godzin.