Zupa Cukiniowo-Ziemniaczana

Zupa Cukiniowo-Ziemniaczana
Zupa z cukinii-ziemniaków może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 45 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pół na pół, pora, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczano-Cukiniowa, Zupa Z Cukinii / Ziemniaków, oraz Pikantna zupa z cukinii, papryki i ziemniaków.

Instrukcje

1
Usuń korzeń, twarde zewnętrzne liście i wierzchołki z poru, pozostawiając 2 cale ciemnych liści. Cienko pokroić por, dobrze spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Boczek gotować w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do chrupkości; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 2 łyżki. kapie w holenderskim piecu. Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Podsmażyć por, seler, i czosnek w gorących kapiących 3 do 4 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj bulion z kurczaka, cukinię i ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu od 20 do 25 minut. Wymieszać w pół na pół, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
6
Przetwarzaj mieszaninę ziemniaków, partiami, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Posypać pokruszonym boczkiem i podawać natychmiast, lub w razie potrzeby przykryć i schłodzić 4 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn