Zupa Chłopska to bezmleczne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 70 i kosztuje 20 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz seler, rosół z kurczaka, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Chłopska dla jednego, Zupa Chłopska, oraz Jęczmienna Zupa Chłopska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś pierwsze 6 składników i 4 puszki bulionu z kurczaka do wrzenia w garnku; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj pozostały bulion, surówka, i pozostałe składniki; gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. (Zamrozić resztki zupy do 1 miesiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Zupa
4
* 1 funt grubo posiekanej gotowanej szynki może być zastąpiony kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Gotowana
Kielbasa
5
Uwaga: możesz gotować pierwsze 6 składników i 4 puszki bulionu z kurczaka w 5-quart powolnej kuchence na niskim poziomie przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
6
Dodaj pozostałą puszkę bulionu, surówkę i pozostałe składniki, gotuj na wysokiej 1 godzinę.