Zupa cebulowa z jabłecznikiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać zupę cebulową z jabłecznikiem spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, niskosolny bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa, Kurczak w sosie jabłkowym, cebulowym i jabłkowym, oraz Boczek, jabłko i cydr-karmelizowana Pizza cebulowa.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć, aż miękki i ciemnobrązowy, o 20 protokół.
Dodaj bulion z kurczaka, cydr i gałązki tymianku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; doprawić solą i pieprzem. Zupa na wolnym ogniu, nieosłonięta, 25 minut. Wyrzucić gałązki tymianku. (Zupę można przygotować 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem należy ponownie ogrzać na małym ogniu.) Podzielić na 6 miseczek do zupy, udekorować posiekanym tymiankiem i podawać.