Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem

Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem
Zupa cebulowa z Fontinanem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, ser fontina, cebulę vidalian i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, Fontina, Speck i warstwy cebuli, oraz Zielona cebula i Fontinan Arancini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Dodaj tymianek i bulion. Dusić, odkryte, aż cebula są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Zupę podzielić pomiędzy 4 żaroodporne ramekiny. Podziel chleb w kostkach między ramekiny. Na wierzchu kromki sera fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn