Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem

Zupa cebulowa z Fontiną i tymiankiem
Zupa cebulowa z Fontinanem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, ser fontina, cebulę vidalian i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, Fontina, Speck i warstwy cebuli, oraz Zielona cebula i Fontinan Arancini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim, ciężkim rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
3
Dodać cebulę, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj tymianek i bulion. Dusić, odkryte, aż cebula są miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Zupę podzielić pomiędzy 4 żaroodporne ramekiny. Podziel chleb w kostkach między ramekiny. Na wierzchu kromki sera fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Umieścić pod brojlerem, aż ser będzie złoty i bąbelkowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn