Zupa Cannellini i Penne
Zupa Cannellini i Penne może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, oregano, makaronu penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Penne z fasolą Cannellini i anchois, Makaron Penne z fasolą Cannellini i Prosciutto, oraz Pienista zupa cannellini.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, rozbić mięso na kawałki z łyżką.
Dodać cebulę i czosnek i mieszać często, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Dodaj bulion, sos pomidorowy, wino, oregano, makaron i 2 szklanki wody. Często mieszając, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż makaron jest po prostu miękkie do gryźć, o 10 protokół.
Opłukać, osuszyć i grubo posiekać rukolę.
Dodaj rukolę i fasolę do mieszanki makaronu. Mieszaj od czasu do czasu, aż zupa się zagotuje, około 3 minut.
Chochle do misek i dodać ser i pieprz do smaku.