Zupa Butternut
Zupa Butternut może być tylko zupa szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz Jalapeno, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Pikantna zupa z ciecierzycy i maślanki New England Soup Factory, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Zupa Butternut.
Instrukcje
Z poru usunąć zielony wierzch; białą porcję poru pokroić w cienkie plasterki.
Podsmażyć por i następne 4 składniki w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 10 do 15 minut lub do miękkości.
Wymieszać z dyni i bulionem z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż squash jest tender. Lekko schłodzić.
Mieszanka do squasha proces, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Wróć do holenderskiego piekarnika; wymieszaj pół na pół, sól i pieprz.
Gotować mieszaninę na średnim ogniu, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Zupę podawać natychmiast.