Zupa buraczana z ziemniakami i zielenią buraczaną
Zupa buraczana z ziemniakami i zieleniną buraczaną to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 150 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, pasty pomidorowej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Zupa z buraków i buraków, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, oraz Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Buraki wymieszać z 6 składnikami (buraki przez pomidory). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z burakami i cukrem; gotować 5 minut.