Zupa Alkoholowa Pot

Zupa Alkoholowa Pot
Zupa z Pot Liquor może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 182g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 2498 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 13,74 zł / porcja, ten przepis okładki 84% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, cebula, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Zupa Alkoholowa Pot, oraz Zupa Pot Liquor (Likker) .

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić łodygi i przebarwione plamy z kołnierzy; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Drenaż; rozdarcie na 1-calowe kawałki.
3
Przynieś kołnierze, szynki i wodę do zagotowania w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Usunąć z ciepła; spuścić. Powtórz procedurę raz.
5
Wrzucić razem posiekaną szynkę i ostry sos; gotować w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Dodać cebulę i czosnek; saute do miękkości. Wymieszać w collards, Ham hocks, ziemniaki, i pozostałe składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Collard GreensCollard Greens
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Usunąć mięso ze stawu skokowego; wyrzucić stawy skokowe. Powrót mięsa do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn