Zupa z Pot Liquor może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 182g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 2498 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 13,74 zł / porcja, ten przepis okładki 84% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, cebula, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Zupa Alkoholowa Pot, oraz Zupa Pot Liquor (Likker) .
Instrukcje
1
Usunąć i wyrzucić łodygi i przebarwione plamy z kołnierzy; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Drenaż; rozdarcie na 1-calowe kawałki.
3
Przynieś kołnierze, szynki i wodę do zagotowania w dużym holenderskim piekarniku.
Wrzucić razem posiekaną szynkę i ostry sos; gotować w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Dodać cebulę i czosnek; saute do miękkości. Wymieszać w collards, Ham hocks, ziemniaki, i pozostałe składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 minut.