Zupa Ale i Cheddar
Ale i zupa Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka tymianku, ser cheddar, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 269956 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Cheddar-Ale, Zupa Cheddar-Ale, oraz Zupa Cheddar Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na patelni na średnim ogniu i odstawić na papierowych ręcznikach do odsączenia, zostawiając na patelni 2 łyżki tłuszczu.
Dodaj cebulę, seler i jalapeno i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Dodać masło i niech stopi się i uzyskać wszystkie bąbelki następnie posypać mąką i niech gotować, aż zacznie się złoty brąz, o 2-3 protokół.
Dodaj ale i bulion i deglaze patelni przed dodaniem boczku, a następnie niech gotować przez 10 protokół.
Dodać musztardę, sos Worcestershire, śmietana, i ser i gotować, aż ser topi się bez doprowadzenia go z powrotem do wrzenia.Doprawić cayenne, solą i pieprzem do smaku i smacznego.