Zrób swój własny na wynos nerkowca kurczaka lub wieprzowiny z sosem pomarańczowym i ryż Scallion
Zrób swój własny na wynos nerkowca kurczaka lub wieprzowiny z sosem pomarańczowym i ryż Scallion może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $5.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 58g białka, 31g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, rzepak, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, możesz śledzić to danie główne z Piernik Z Kompotem Owocowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest wybitny. Podobne przepisy obejmują Pomarańczowy-nerkowca kurczak i ryż, Lepsze Niż Kurczak Na Wynos, oraz Lepsze Niż Kurczak Na Wynos.
Instrukcje
W garnku z sosem podgrzej 1 1/2 szklanki wywaru i 1 łyżkę oleju roślinnego. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać z ryżem. Obniżyć ogień i doprowadzić do bańki, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, około 18 minut. Puch widelcem i dodać szalotki.
Tymczasem cienko pokroić kurczaka lub wieprzowinę.
Przyciąć broccolini lub brokuły i pokroić na 2-calowe kawałki lub różyczki. Doprowadzić 2 cale wody do wrzenia w płytkim garnku lub głębokiej patelni na średnim ogniu. Sól wody i gotować broccolini lub różyczki do miękkości-chrupiące, około 3 do 4 minut.
Rozgrzej dużą patelnię na dużym ogniu, podczas gdy broccolini gotuje.
Dodać 1/2 łyżki oleju, a gdy zacznie palić lub Marszczyć, dodać kurczaka i brązowić go przez 5 do 6 minut, obracając raz, a następnie przenieść go na talerz.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżki oleju na patelnię, wymieszaj imbir i czosnek i gotuj przez 1 minutę.
Dodaj tamari, marmoladę i pozostałą 1/2 szklanki wywaru z kurczaka. Na patelnię wsuń kurczaka, broccolini i nerkowce i wymieszaj, aby połączyć z sosem. Dusić przez kolejne 1-2 minuty.
Miarkę kurczaka przełożyć do naczyń, na wierzch dodać gałkę ryżu i podawać.