Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!

Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!
Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina! może to tylko przystawka, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Jeśli masz okrągły stek, chipotle chile proszku, garilc proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić mieloną wołowinę, Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, oraz Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim.

Instrukcje

1
Pokrojony stek umieść w plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Ubić sos sojowy, cukier trzcinowy, cebulę w proszku, czosnek w proszku i chipotle chile razem w dużej misce do mieszania i wlać do zamykanej plastikowej torby na stek. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Odcedzić marynatę z mięsa i umieścić paski sezonowanej wołowiny na tacach odwadniacza żywności. Odwodnić około 140 F około 24 do 36 godzin w zależności od wilgotności otoczenia w kuchni. Po wyschnięciu suszona wołowina może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez około 3 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beef JerkyBeef Jerky
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W32 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia19
Magazyn