Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!

Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina!
Zrób Prawdziwe Wyzwanie Kulinarne: Suszona Wołowina! może to tylko przystawka, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Jeśli masz okrągły stek, chipotle chile proszku, garilc proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić mieloną wołowinę, Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, oraz Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim.

Instrukcje

1
Pokrojony stek umieść w plastikowej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Ubić sos sojowy, cukier trzcinowy, cebulę w proszku, czosnek w proszku i chipotle chile razem w dużej misce do mieszania i wlać do zamykanej plastikowej torby na stek. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Odcedzić marynatę z mięsa i umieścić paski sezonowanej wołowiny na tacach odwadniacza żywności. Odwodnić około 140 F około 24 do 36 godzin w zależności od wilgotności otoczenia w kuchni. Po wyschnięciu suszona wołowina może być przechowywana w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez około 3 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beef JerkyBeef Jerky
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W32 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia19
Magazyn