Znajdź go

Znajdź go
Znajdź to może być tylko przystawka, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 579 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z kuchni ma 15 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, cukier granulowany, cukier brązowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Znajdź go, Znajdź książkę, oraz pomidory prowansalskie i gdzie znaleźć naprawdę dobrą oliwę z oliwek.

Instrukcje

1
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni. Połowę sosu żurawinowego przełożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pozostałe ciasto zalać sosem żurawinowym, a następnie obrócić pozostały sos żurawinowy na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
3
Posypać migdały na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Piec przez 50 do 55 minut, aż na wierzchu będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Niech ciasto ostygnie na patelni na stojaku drucianym przez około 15 minut, a następnie odwróć ciasto na stojaku i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ciasto przełożyć na talerz do serwowania i skropić glazurą na ostudzonym cieście. Ciasto będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 2 dni.Crme Frache2 kubki (480 ml) heavy cream2 łyżki maślanki
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Połączyć śmietanę z maślanką, przykryć szczelnie i odstawić w temperaturze pokojowej (w ciepłym pomieszczeniu) na co najmniej 8 godzin. Wymieszać mieszaninę - powinna być gęsta i kremowa. Jeśli nie zgęstniał całkowicie, ponownie przykryj mieszaninę i pozostaw ją w ciepłym miejscu na kolejne 2 do 3 godzin i sprawdź ponownie. Gdy ma ładną, gęstą konsystencję, będzie przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.Cały sos jagodowo-Żurawinowy12 uncji (340 g) świeża żurawina3/4 szklanki (180 ml) woda2/3 szklanki (147 g) brązowy cukier1 / 3 szklanki (70 g) cukier granulowany1 / 4 łyżeczki soli
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz żurawinę z wodą, brązowym cukrem, cukrem granulowanym i solą i gotuj przez około 15 minut (po około 10 minutach usuń około 1 łyżkę płynu do glazury żurawinowej) lub do momentu, gdy sos zgęstnieje i większość płynu się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Niech sos ostygnie całkowicie przed użyciem go w cieście. SOS przechowuje się w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.Glazura żurawinowa1 szklanka (93 g) cukru cukierniczego1 / 2 łyżeczki czystego migdału ekstrakt1 łyżka soku żurawinowego (zastrzeżony z sosu żurawinowego)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
10
Wymieszać cukier cukierniczy, ekstrakt migdałowy i sok żurawinowy w małej misce, aż będzie gładka.Wydrukowano za zgodą Kroniki Książki z ciasta proste: przepisy na ciasta w stylu Bundt od klasycznej gorzkiej czekolady po soczystą cytrynowo-bazyliową Christie Matheson
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn