Zmiażdżone-Dżem Cebulowy

Zmiażdżone-Dżem Cebulowy
Smashed-dżem cebulowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, wino, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar-i-cebula rozbite hamburgery, Rustykalne Cebulowo-Boczkowe Ziemniaki, oraz Zmiażdżone słodkie ziemniaki z zawijanym dżemem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbij szalotkę za pomocą płaskiej strony dużego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Połączyć cukier, 1 szklanka wody, ocet, wino i sól w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj szalotki, liście laurowe, i tymianek. Podnieść ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 1 1/2 godziny lub aż szalotki są przezroczyste i ciecz została zredukowana do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Przed podaniem wyjąć z ognia i ostudzić. (Dżem można przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
5
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn