Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ziti z pieczonymi warzywami korzeniowymi na patelni. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki pasternaku, rozmarynu, parmezanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe, Kolacja dziś wieczorem: Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe, oraz Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick nad highheat.
Dodaj cebulę i wszystkie warzywa z wyjątkiem zieleniny; sauté aż warzywa beginto zmiękczyć i brązowy, 8 do 9 protokół.
Addrosemary; wymieszać 1 minutę.
Dodaj 1 szklankę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; posypać solą i pieprzem. Przykryć patelniai gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, 15 do 18 protokół.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Drenaż. Powrót makaron do garnka.
Wymieszaj warzywa z buraków i masłem domieszki; Dodaj do makaronu. Wymieszać w 1 szklance
Parmezan i więcej bulionu warzywnego przez 1 / 3kupły do zwilżenia. Doprawić solą i papryką.
Podawać z pozostałym parmezanem.