Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe

Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Ziti z pieczonymi warzywami korzeniowymi na patelni. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 825 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki pasternaku, rozmarynu, parmezanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe, Kolacja dziś wieczorem: Ziti z patelnią-pieczone warzywa korzeniowe, oraz Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick nad highheat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i wszystkie warzywa z wyjątkiem zieleniny; sauté aż warzywa beginto zmiękczyć i brązowy, 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZieloniZieloni
CebulaCebula
3
Addrosemary; wymieszać 1 minutę.
4
Dodaj 1 szklankę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; posypać solą i pieprzem. Przykryć patelniai gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BulionBulion
5
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
6
Drenaż. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Wymieszaj warzywa z buraków i masłem domieszki; Dodaj do makaronu. Wymieszać w 1 szklance
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
MasłoMasło
MakaronyMakarony
8
Parmezan i więcej bulionu warzywnego przez 1 / 3kupły do zwilżenia. Doprawić solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
ParmezanParmezan
SólSól
9
Podawać z pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
10
Bon Appétit

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn