Ziołowy ser kozi i sałatka z buraków
Ziołowy ser kozi i sałatka z buraków wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka dojrzałego octu balsamicznego, oliwy z oliwek, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Tarta z kozim serem ziemniaczanym z sałatką pomidorową, Sałatka szpinakowa z serem kozim na ciepło, oraz Sałatka Pomidorowa Z Chrzanem I Kozim Serem.
Instrukcje
Buraki gotować do miękkości. Schłodzić, obrać i pokroić w kostkę buraki.
Formuj kulki serowe na dyski o średnicy 1 1/4 cala. W misce połącz jajka i pół na pół.
Umieść mąkę i skorupę ziołową w oddzielnych patelniach. Kulki serowe pogłębiać w mące, następnie mieszaninę jaj, a na koniec skorupę ziołową. Ułóż medaliony na pergaminie, aby zapobiec kondensacji. Medaliony z koziego sera smażyć na złoty kolor.
Wrzuć rukolę w balsamicznym winegrecie, a następnie umieść 2 uncje rukoli na środku każdego talerza. Ułóż około 2 uncji buraków wokół obręczy.
Umieścić 1 medalion z koziego sera na górze rukoli i skropić dodatkowymi winegretami balsamicznymi na burakach.
Oczyścić wszystkie zioła z łodyg i posiekać grubo. Drobno posiekać zioła i czosnek w robocie kuchennym.
Dodać bułkę tartą i oliwę z oliwek. Proces aż do dystrybucji.
Połącz wszystkie składniki.