Ziołowe polędwiczki z piersi indyka

Ziołowe polędwiczki z piersi indyka
Ziołowe polędwiczki z piersi indyka to bezglutenowe, podstawowe danie główne. Jedna porcja zawiera 284 kalorie , 40 g białka i 14 g tłuszczu . Za 3,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Mieszanka polędwicy z piersi indyka, rozmarynu, czosnku w proszku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 14% . Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj grillowanych polędwiczek z indyka w ziołach , pieczonych polędwiczek z piersi indyka z warzywami i polędwiczek z piersi indyka z sosem malinowym, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W małej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz pierwsze pięć składników. Przykryj i wstaw do mikrofalówki na maksymalną moc przez 45 sekund lub do momentu rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój polędwicę na cztery części; spłaszczyć do 1/4 cala. grubość. Podsmaż indyka na 4-6 cali od ognia, aż się lekko zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Posmaruj odrobiną mieszanki masła. Odwróć indyka; smażymy do momentu, aż druga strona się lekko zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Posmaruj mieszanką masła. Smaż przez 6-8 minut dłużej lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe, często smarując pozostałą mieszanką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn