Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka
Herb Pieczona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 148g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.63 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1808 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej, bulion z kurczaka, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczona W Ziołach Pierś Z Indyka, Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą palców oddzielić skórę od piersi indyka pozostawiając jedną stronę przymocowaną.
Wymieszaj olej, czosnek, szałwię, tymianek, rozmaryn, sól i pieprz, natrzyj mieszankę na całym indyku pod skórą i posmaruj wierzch skóry olejem.
Umieść indyka w kuchence, piecz w rozgrzanym piekarniku 204° przez 30 minut, zmniejsz temperaturę do325 i piecz, aż środek indyka osiągnie160, około 1 godziny.
Umieść indyka na desce do krojenia, przykryj luźno folią i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.W międzyczasie na średnim ogniu ułożyć patelnię, dodać bulion z kurczaka i mąkę i gotować na wolnym ogniu, skrobając brązowe kawałki od spodu drewnianą łyżką, aż sos zgęstnieje i doprawić solą i pieprzem.