Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym

Zinfandel kanapki z wołowiną i serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 376 kalorii, 33g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bulionu wołowego, czosnek, liście rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki z grillowaną pieczoną wołowiną, gruszką i serem pleśniowym, Kanapki Z Grillowaną Gruszką, Pieczoną Wołowiną I Serem Pleśniowym, oraz Kanapki Z Pieczonej Wołowiny Z Balsamiczną Cebulą I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wołowinę posypać solą. W wolnej kuchence umieścić wołowinę (jeśli pieczeń jest w siatce lub jest związana, nie usuwać) i cebulę.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem bułek; polać wołowiną. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków; wyrzucić liść laurowy i ziarna pieprzu.
Usuń wołowinę i warzywa z powolnej kuchenki; umieść wołowinę na desce do krojenia (Usuń siatkę lub sznurki).
Wołowinę pokroić w cienkie plasterki. Roladki napełnij wołowiną, wierzch polej cebulą i posyp serem.
Podawać z bulionem z kuchenki do zanurzenia.